Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Internet stranica www.tarot-dea.com.hr vlasništvo je tvrtke Maratela Mreže d.o.o. Uvjeti korištenja predstavljaju Ugovor između Korisnika internet stranice i vlasnika internet stranice. Niste u mogućnosti pristupiti korištenju ove internet stranice dok ne prihvatite uvjete korištenja. Pristupom i korištenjem ove internet stranice smatramo da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove uvjete korištenja te ste suglasni i obvezni postupati sukladno njima.

Nadalje, suglasni ste da nećete mijenjati, reproducirati, nuditi u javnosti ili na druge načine trgovati sadržajem (ne uključuje samo sadržaj) ove internet stranice, osim ako je to u skladu s ovim uvjetima.

Sav materijal koji se koristi na ovim internet stranicama zaštićen je autorskim pravima i drugim zakonima Republike Hrvatske kao i sličnim međunarodnim zakonima i konvencijama. U slučaju da želite koristiti materijal koji je objavljen na ovoj internet stranici morate dobiti našu izričitu suglasnost.

U slučaju da od vas dobijemo povratnu informaciju o ovoj internet stranici, prepuštate nam bezuvjetno te bez ikakve naknade pravo korištenja tako dobivenih informacija u svrhu poboljšanja naše internet stranice.

Ova internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi Vam pružila što bolju uslugu.

Vlasnik ove internet stranice ne daje nikakva jamstva za točnost, potpunost, pravovaljanost, pravodobnost, ispravnost sadržaja i materijala koji se pojavljuju na ovoj web stranici.

Vlasnik stranice ni u kakvim okolnostima i uvjetima ne može biti odgovoran za slučaj štete, gubitak prihoda, kao i za bilo koju drugu kažnjivu ili nekažnjivu radnju ako je ista proizišla iz ili je u vezi s korištenjem ove internet stranice, odnosno ako je to posljedica oslanjanja na informacije objavljene na ovoj internet stranici.

Zbog prirode internetske komunikacije ne dajemo jamstva da će se korištenje ove internet stranice odvijati bez prekida, odnosno da će uvijek i u svako doba biti dostupna te bez grešaka.

Uvijek ćemo nastojati štititi sigurnost vaših podataka, ali vas moramo upozoriti kako uvijek postoji opasnost od neovlaštenog pristupa vašim podacima ili informacijama koje su pohranjene na vašem računalu ili na ovoj internet stranici. U slučaju gubitaka koji mogu nastati kao rezultat neovlaštenog pristupa ne prihvaćamo nikakvu odgovornost. Sve informacije koje prenosite, prenosite na vlastitu odgovornost i rizik s time da vi preuzimate odgovornost i rizike koji proizilaze zbog korištenja ove internet stranice.

Vlasnik stranice zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti može dodati, promijeniti ili ukloniti ovu internet stranicu ili bilo koji drugi dio ove stranice.

Predlažemo da s vremena na vrijeme provjerite uvjete korištenja jer zadržavamo pravo izmjene uvjete korištenje. Vaša daljnja prisutnost, pristup ili korištenje ove internet stranice pokazatelj su prihvaćanja izmijenjenih uvjeta.