Raskrinkani mitovi o tarot kartama

Raskrinkani mitovi o tarot kartama

tarot karte

Život je zapisan u tarot kartama – slažu se tarot majstori. Najbolja strana tarota jest u tome što ljudima daju više različitih mogućnosti, a na njima je hoće li ih iskoristiti. On ne ograničava osobu ima pitanje već joj pruža različite opcije. Međutim, nije se uvijek tako mislilo. Tijekom povijesti na tarot karte je bačena sjena i razvili su se brojni mitovi koji su pokušali diskreditirati ovu drevnu tehniku proricanja. Nazovite naš tarot centar i saznajte više o kartama iz tarota. Ovo su najčešće zablude vezane uz karte:

Mit: Tarot karte su zle

Jedan od najvećih mitova jest onaj da su karte oličenje zla. Tijekom stoljeća zadržalo se vjerovanje da su karte pod utjecajem mračnih sila i mogu onome tko dođe u kontakt unijeti problem u život. Iz istih se razloga vjeruje kako trudnice ne smiju doći u dodir s tarot kartama. No činjenica jest da su one jednostavno sredstvo za razvijanje duhovnih uvida.

Mit: Ne smijete sami kupiti karte

Prema starom vjerovanju pojedinac ne smije sam kupiti tarot karte, već mu ih netko treba pokloniti. Na taj se način u prošlim vremenima nastojalo spriječiti širenje tarota i tarot karata. Iz sličnih je razloga izmišljeno praznovjerje da tarot karte ne smije dirati osim tarot majstora. Tako se htjelo ograničiti njihovo korištenje.

Mit: Tarot karte su magične

Uvriježeno je mišljenje da tarot karte imaju magična svojstva, no to je nažalost samo mit. Ono što im daje pravu vrijednost jesu naši tarot majstori iz tarot centra Svijetla budućnost. Ljudi s posebnim darom i dobrom intuicijom mogu najbolje iščitati njihovo značenje.

Mit: Karte se ne mogu se čitati preko telefona ili online

Tarot karte se itekako mogu čitati preko telefona ili online jer pravom tarot majstoru ne smeta medij koji se nalazi između njih. On može savršeno iščitati odgovore i bez obzira na to gdje se tarot majstor nalazio njegovi će odgovori biti isti.