O nama

O nama

Naše znanje, stručnjaci i umijeća u Vašoj službi!

Nevolja nikad ne dolazi sama – uzrečica je koja savršeno opisuje vaš život? Stanite tome na kraj i obratite se našim tarot majstorima pod okriljem centra Svijetla budućnost. Na tarot liniji Svijetla budućnost svakodnevno radi velik broj stručnjaka čiju pomoć i savjete možete tražiti svakim danom od 0 – 24 h. Naši tarot majstori pokrivaju široko polje ezoterije, a to su klijenti itekako prepoznali. Njihove zahvale stižu svaki dan. Među eminentnim stručnjacima je i tarot majstorica Dea koja se bavi tarotom Svjetlost duše, numerologijom i psihološkim razgovorima. – Da biste mogli usmjeriti čovjeka u pravom smjeru osim karata morate poznavati i ljudsku psihu i anatomiju – istaknula je Dea koja voli raditi s ljudima. Oni su njezin pokretač, od njih svakodnevno uči i radi na sebi ne bi li bila još bolja u svom životnom pozivu. Jer tarot jest njezin poziv, to je talent s kojim se rodiš, a na tebi je da ga razvijaš. Njezin poseban pristup prepoznali su na desetci klijenata koji redovito zovu i od nje traže savjete za ljubavne, obiteljske, poslovne i zdravstvene probleme.

A Dea je samo jedna od najboljih stručnjaka koje okuplja centar Svijetla budućnost u kojoj klijenti vide životnu savjetnicu. Tu je titulu itekako zaslužila, slažu se klijenti koji zovu ne bi li joj zahvalili na dobrom savjetu ili pak samo rekli da je ponovno bila u pravu.

Ovo vam, kao i pisma zahvalnih ljudi čije je živote promijenila može biti pravi poticaj ako se dvoumite oko toga treba li vam ovakva vrsta pomoći. Na kraju krajeva treba se samo imati otvoren um i usuditi se nazvati. Svojim će vas savjetima i tehnikama naši stručnjaci pokazati kako da sretnije koračate kroz život. Centar Svijetla budućnost svoja vrata ne zatvara niti jedan dan u tjednu i radi od 0 do 24 h. Zato nam se obratite s povjerenjem!